Vi er eksperter

VI ER EKSPERTER

Med Nordens største og mest moderne UV-produktion, er der praktisk talt ikke den opgave vi ikke kan løse.

Med UV-teknik kan vi trykke på næsten alle materialer, uanset format og tykkelse. Det er en af teknikkens helt store styrker som også gør at vi kan producere så mange forskelligartede materialer. For den kreative sjæl er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne.

UV-offset tryk – til de store formater og lidt større oplag
Hjertet i vores produktion er den store Heidelberg Speedmaster XL UV-trykmaskine med mulighed for at trykke i formater helt op til 72×102 cm.

I traditionel offset trykkes typisk med 60-80 linjer. Vi trykker som standard med 100 linjers raster og med mulighed for at gå op i 160 linjers raster – en kvalitet der er teknisk umuligt i traditionel offset.

Dermed er det rasterpunkt vi trykker med i praksis blevet usynligt for det menneskelige øje. Resultatet er nær fotografisk kvalitet med bløde toneforløb og en fantastisk detaljegengivelse i både lyse og mørke områder af motivet.

Trykmaskinen bliver styret via avanceret CIP4-teknologi, som betyder kortere indretningstider, reducering af materialespild og ikke mindst at omkostningerne holdes på et minimum.

Digital UV-print – til de helt store formater
På vores store rulle og flatbed UV-printere fra Durst og SwissQ følger kvaliteten med uanset størrelse, og vi printer direkte på plader med en tykkelse på helt op til 45 mm og i formater op til 200x320cm.

Vi har her også mulighed for at printe med hvid som en ekstra farve. Dette giver mulighed for at frembringe en række spændende effekter.

På gennemsigtige materialer kan den hvide farve ligge under motivet og derved gøre motivet helt skarpt. På farvede materialer som f.eks træ og metal kan den hvide farve sikre at 4-farve motiver står helt klart.

Vi gør arbejdet færdigt…
I vores afdeling for færdiggørelse tilbyder vi alle former for forædling bl.a. renskæring, figurskæring, figurfræsning, V-cut skæring, laminering, prægning, stansning, limning, hulning, emballering og ikke mindst pakning til direkte forsendelse.