Vi trykker på alt

VI TRYKKER PÅ ALT… NÆSTEN!

Med UV-teknik har vi den fordel, at vi kan trykke på en langt bredere vifte af materialer end traditionelle trykkerier.

Vi kan selvfølgelig trykke på sugende materialer såsom papir og karton, men også på ikke-sugende materialer som selvklæbende folier, plast og pladematerialer.

Tryk med UV-teknik har 5 oplagte fordele:

1. Holdbarhed:
Vi producerer rigtig mange opgaver på hårde og bløde plastmaterialer til brug både i detailhandlen og industrien. Plast har bl.a. den fordel at materialet holder sig pænt meget længere og ikke får bøjede hjørner, pletter eller fugtskjolder. Samtidig er det formstabilt og buer ikke som papskilte.

2. Tryk med farver som ikke falmer:
En væsentlig fordel ved UV-tryk er trykkets lysægthed og holdbarhed, som er langt bedre end traditionelt offset. Det sikrer, at farverne har en lang levetid og ikke falmer.

3. Miljøvenlig produktion:
UV-tryk er en miljøvenlig produktionsteknik, da man ikke bruger opløsningsmidler som ved traditionelt tryk.

4. Kort produktionstid:
Da trykket er tørt med det samme kan det trykte materialet gå direkte i efterbearbejdning hvilket sparer tid og giver større fleksibilitet og dermed “speed to market”.

5. Ekstrem trykkvalitet:
Da farven tørrer i samme øjeblik den rammer materialet kan vi producere i en langt højere trykkvalitet end traditionelt offset. Med UV-offset trykker vi uden problemer med 160 linjers raster – selvfølgelig afhængig af materialet – hvilket i praksis gør at trykket ser fotografisk ud.

Med UV-offset trykker vi bl.a. på:

  • Sølv, guld- og metalfolier
  • Selvklæbende folier
  • Kalkerpapir og frosted folie
  • Lyskassefolie
  • Transparente plastmaterialer
  • Papir, karton og bølgepap